В клиниката на Исус

Когато отидох в Исусовата клиника, Той ми направи цялостен преглед и откри, че съм тежко болен. Когато Господ ми измери кръвното налягане и видя  на апарата, че нивото на нежността ми е много ниска. Когато ми премери температурата, термометърът показа 40 градуса тревожност. След това ми направи електрокардиограма и ми постави диагноза, че ми е нужен бай пас за любовта, защото артериите ми години наред са били запушени със самота и така сърцето ми е напълно празно. След това отидох при ортопеда, защото не успявах да стигна до брат ми и не можех да го прегърна по братски. Установи се, че имам много фрактури, дължащи се на завистта.

В клиниката на Исус се установи, още че имам късогледство, защото у съседа си не можех да видя нищо друго, освен лошотията и ми каза същата причина за болестта.

След това се установи, че имам проблем и със слуха, защото често не съм чувал гласа на Бога. В края на прегледа ми даде категорични безплатни съвети как да се излекувам. Даде ми естествени лекарства, за да се предпазвам от болестите. Когато си тръгвах от клиниката Му обещах, че ще ги използвам задължително. Ето какво ми предписа Исус:

  1. Когато станеш от леглото-изпий една часа „Благодарност”
  2. Преди да отидеш на работа-вземи една лъжичка „Мир”
  3. Всеки час-пий по една таблетка „Търпение” и една чашка „Смирение”
  4. Когато се върнеш вкъщи-инжектирай си двойна доза „Любов”
  5. Преди да си легнеш-вземи две таблетки –„Мирна съвест”

Не бъди депресиран и не се отчайвай за това какво ще се случи в утрешния ден.

И разбира се, знай, че Той е с теб, точно на мястото, на което се намираш и в този момент, в който живееш. Винаги имай предвид, че Бог отлично знае какво се случва в твоя живот.

Редовно изпълнявай рецептата.
Разрешава се дозите понякога да бъдат двойни и тройни.

 

Превод от хърватски език: Иван Кърчев

Сподели
Share
Share
Share