Мобилно приложение “Преносим молитвеник”

Днес много от нас използват всякакви мобилни приложения и затова ще Ви запозная с едно много полезно приложение – „Преносим молитвеник”. Това приложение e безплатно и можете да го намерите и да си го свалите от Google Play.

Приложението е създадено през 2007 г. от Артур Полит и идеята му е била да създаде мобилен молитвеник, който да работи на всякакви устройства и да бъде преведен на всички езици. В момента е преведен на 12 езика, от които и български език благодарение на Кирил Орлинов. Източниците на цитираните традиционни молитви са от интернет сайтове на западните и източните католически общности в България, а цитираните стихове са от Православната Библия.

В приложението „Преносим молитвеник (Prayer book)” ще намерите Десетте Божии заповеди, Петте Църковни заповеди, основни молитви, като „Отче Наш”, „Апостолски символ на вярата”, „Радвай се, царице”, „Ангел господен” и др. Молитвеника е богат на молитви към светците, броеници, литания, както и Кръстен път.

Препоръчваме това мобилно приложение на всеки християнин.  Всички знаем, че молитвата, това е общуване с Бога, а с този молитвеник по-всяко време, независимо къде се намираме, ще имаме възможността да се помолим.

Автор: Андрей Кръстев

Сподели
Share
Share
Share